krasslig

Jobbade kanske i 3timmar sen va man tvungen att gå hem :/ mår inte alls som jag ska. Skulle på 35års fest idag med men de sket sig !
Åkte hem och vilade.. Hade inget att göra nu på kvällen så jag nät shoppade lite på H&M ska kolla lite på Gina med, se om man hittar något. Annars ska jag nog lägga mig o vila lite till en film eller något. Hatar att må dåligt !!!
Puss på er
-
Hittade lite slappe klänningar :) alltid bra att ha hehe

God morgon

Vaknade vid 8 men låg och drog mig till 9:40 :) igår kollade jag och <3 Johanna på Harry potter, jag kan säga att den va lätt värd pengarna! Fan va bra den va :) Lite synd att det inte kommer fler filmer nu :( Men för ni som inte har sett den gör det !!
-
Tack för igår gumman :) <3 <3

Städa städa varje lörda o så varje jul ...

Städning på G ! Fy tvi vad stökigt man hade det. Ville ta en Före och en Efter bild för o se hur det blev haha :)
Nu kanske man ska städa vidare till tv-rummet ? Höres senare :) Puss Haaaj
-
Före:

Efter:
-
-
-
Före:

Efter:

Helg !!

Äntligen är det helg :) Är ledig hela 2 dagar !!! Imorgon ska jag verkligen städa !! Uch va dammigt här är :S Man har ju inte ork till de när man är på jobbet i 11Timmar ! Sen ska jag nog boka biljetter till Harry Potter :) Får dock gå själv eftersom ingen vill/kan eller så har dom redan sett den :(
Puss Haaaj <3
-

Handla? sååå kul :)

Hej hej. Va i Ullared igår ju, så det blev en hel del man hittade :) Guuud vad mycket folk där va !!! man blev helt snurrig men visst de får man ta om man nu vill dit :) smällde av med lite mer än 2000:- så de va inte så mycket! Man får ju mycket för pengarna.
Ska snart sova :( ska upp vid 04:40 imorgon!! Fyyy vill bara ha lite semester nu känner jag. Får nog ringa och beställa tid till massage med känner jag :)
puss haaaaaj <3
-
Här va lite som jag köpte :) Nöjd? JAPP :)

yalloo

tja tja.. blondies in the house.. Sitter hos Sabina nu och kränger glass o allt vad det heter ;) Är ledig imorgon :D skööönt men de blir nog full rulle för man ska ju till ULLAREEEED :) Gött!
Det kanske kommer en liten videoblogg imorgon när man är där uppe ;) men får se vad ni säger om de ???
ska snart sova tänkte vi.

Efter många om och men så kunde jag fixa 2 bilder .. kan fan inte logga in på msn eller hotmail ??!!! inte min dag idag ! glömde lösenordet till att logga in på banken i mobilen med !! ÅÅÅÅÅÅÅH Störigt ! Får nog sova lite sen får man väll fixa de imorgon.. aja godnatt



Trött

Trött ! Ska nog sova snart annars faller jag ihop av mig själv känner jag :/ godnatt

Lördag

Då va det lördag igen. Har inte gjort något mer än att jobba idag 7:30 - 18:00, ganska långt pass men de klarar man väll av :P Sen ringde jag Felicia och snackade lita :) Trevligt va de hehe :) får boka in en dag med henne sen.
Nu ska jag nog hoppa in i duschen så man har det gjort, man vet aldrig om man somnar haha "som igår". Upp kl 04:40 imorgon, kan säga att man är inte på topp vid den tiden haha.

3 av 6

Då har man jobbat 3 av 6 dagar, hoppas dom andre oxå går undan lika snabbt :) För på Tisdag blir det Ull Ulla Ullar Ullareeed :D Man måste göra av med lite pengar ;) hehe nä men ska se om man hittar något kul :)
Ska snart laga lite mat, Blir något med vitabönor för de har jag redan köpt :P ska va så lite points som möjligt ju !
Jusste jag ställde mig på vågen imorse :) på 2dagar -4hg hehe inte dåligt! pressa pressa. Jag SKA ner dit jag vill :)
Men man är inte alls sugen på gottis !! HAHA Eller hur ;)

Bra och Anus!

http://www.ginatricot.com : Billiga/fina kläder ! Bra hemsida, Älskar Gina :) <3
<3
http://www.hm.com/se/ : Första affären man går till eftersom man inte har Gina butik i Kristianstad :)
http://nelly.com : Så jävla dyra så det skriker åt de !! Visst dom kanske har fina kläder men det är inte prisvärt för 5öre ! Hatar dyra affärer :P haha

Vill ha!

Hittade lite kläder som jag skulle vilja ha, men antingen får man åka till Malmö eller handla på internet men då vet man ju inte om det passar ? :/ Här är lite som jag hittade :)
-

Frulle

Gick upp tidigt som fan.. fixade lite och sen frullen bestod av Fil med färska körsbär :) skit gott !!
Nyttigt o knappt några points :) Man kanske ska tjuvkolla vad vågen står på hähä men de får bli imorgon när jag vaknar.
.

Trött ? ja!

Ööh vatt en seg dag idag :/ har varit så jäkla trött. Drack 5 koppar kaffe och pigg blev man inte! Får nog lägga mig i tid idag, dvs typ nu.
-
-
Spelade ju Minigolf igår :) Dock förlorade jag haha 90poäng fick jag hahaha värdelöst ju :P Men det blev ingen glass efteråt ! Ska inte äta skit längre!!! okej kanske någon gång i veckan men inte lika mycket som innan ;) haha                                                             Nu ska jag PRESSAAA ner alla kilo !!!!
-

Skönt :)

Skönt att förnya sig på bloggen :) Va så jäkla trött på den andre! Men nu är jag klar tror jag.. kanske några små ändringar kanske. Men vad tycker ni om de nya ?? :) o kommentera nu för fan ;) haha
-
VS

Bra eller Anus ?

Bloggerskan Alexandra "Kissie" som ser ut som en pinne ? Själv tycker jag att hon ska lägga på sig ett par kilo ! Inte fint att va så smal ! Är der Bra eller Anus att se ut som hon gör ??
-
-

Goodiebag

Fick min Goddiebag idag :) Man fick ju testa sakerna direkt ju hehe. Tyckte dom va jätte bra :) Testa du oxå, det är helt gratis ! Det du måste göra är att lämna ett omdömme om vad du tyckte :) http://www.goodiebag.nu/
Nu ska jag testa Barnängens Body lotion, hörs senare :)
-

Vecka 28


9Juli

Hade det jätte trevligt på bröllopet :) Så här kommer lite bilder på de :)


Grattis på mig :)

hipp hipp hurra för det är min födelsedag :)
Dagen ser ut såhär..
Åker snart hem och ska ta på mig klänning och fixa osv.. Sen bröllop för hela slanten, kanske firar mig själv idag :P inte bara min dag idag hehe.
Ne de blir ett kort inlägg hinner inte mer.. bussen väntar.. kommer med bilder hur man såg ut :)
Puss på er <3
-
-

tvii

Man är inte så sliten som man brukar va idag.. jobbar 4 av 5 dagar nu, har bara 1 dag till sen är man ledig i 2 hela dagar :) gött.
Trivs väldigt bra i syrrans lägenhet med, man skulle själv vilja ha ett eget men de får vänta. Visst sen är det tråkigt att bo ensam :P hehe
Snart ska jag skutta in i duschen sen klicka lite till på datorn, man har ju sovmorgon imorgon med.. 10-20, sen efter jobbet ska jag direkt till Sabina och grilla lite korv :) Men ska lägga mig i tid så man pallar med på lördag hehe..
-
På måndag får man börja räkna points igen !! Råkade ställa mig på vågen imorse.. och jag kan säga att de va inga roliga siffror! ucho tvi :(
Men men .. ha de <3
-
Min bakgrundsbild på datorn :) tycker den bilden blev perfa thihi <3

Jubba

Pallade inte skriva något igår.. somnade typ direkt efter jobbet. Va så jäkla trött , skulle kunnat somna på en parkbänk om de skulle vatt så haha.
Idag vaknade jag 06:40 de va upp och göra vid sig o äta frulle sen stack jag till jobbet som varade till 19:00 så de har varigt en lång dag idag kan man säga.
Nu tänkte jag att man kanske ska diska lite och kanske hoppa in i duschen sen får jag se vad klockan blir..
.
PussHaaj
.
.
.
.

Kristianstadsbo i 1vecka

Då har man kommit hit, har packat upp o så. Ska snart lägga mig för man ska ju upp tidigt imorgon :/
Va lite strul med internet men de löste sig tillslut.
Natti Natti :)
-

Packar

Håller på att packa lite eller mycket :P vet dock inte hur jag ska palla ta med det på bussen sen? Man kommer ju se ut som en packåsna haha men får se hur det blir.
Dagens slappekläder allt är från GinaTricot :) Älskar rosa <3

bilder

Här kommer några bilder från igår :)
haha
Den blivande bruden ;) haha
mmm ge mig ;)

Möhippa

Då va man hemma :) Har haft en jätte rolig kväll :) skriver mer imorgon .. Natti Natti pao er <3

hej hej

Så nu har man vatt hemma i kanske 30min eller så.. har läst mina bloggar som jag kollar på varje dag :) kanske kan avslöja dom en annan gång.
Klippte mig ju innan idag, sen va det dags att jobba... Efter jobbet stack jag,Sabina,Sandra och Ebba till Rosegarden och åt buffé. Riktigt gott va de :) Är så mätt nu så man fick rulla hem, haha
puss puss

Nu är håret fint :)

Så nu är håret avklarat, blev jätte nöjd :) nu hänger inte de bara ner och ser tungt ut, mer lätt och luftigt. Nu sitter jag på jobbet och väntar tils jag ska börja, skriver senare när jag kommer hem :) Puss pao er

RSS 2.0