Skriva skriva skriva

Hade onlinemöte idag :) fick lite svar på frågor som jag hade.. snusningen måste jag sluta med ! Men de hade jag planer på sen innan. Men allt verkar va så mycket nu, många saker man ska göra osv. men ska försöka ta en sak i taget och hoppas allt går bra.
 
Översatt brevet till engelska.. inte de lättaste att få det rätt! fick lite hjälp av google T :P hähä men de är en bra övning att försöka skriva allt själv, lite stavfel blev det men va fasen ;) . bara fixa några små ändringar men de får bli imorgon för nu ska jag kolla lite på Sex and the city <3 
 

Lördag

Har så jälka ont i kroppen idag!! känner mig seg !

Men ska försöka börja skriva ett personligt brev idag, de ska va minst en A4 sida så de kommer nog ta lite tid om det ska bli ett bra brev.
Tänkte bläddra igenom bilder som jag ska lägga in i ansökan med :)

Är redan orolig över mötet jag kommer ha på engelska :P hoppas jag inte får panik och inte får ut något från käfften hehe. Men jag söker ju för att jag vill bli bättre på engelska :)

Skyr

Dags för ett mellanmål :) mättande och bara 3,5g kolhydrater per 100g :)


Almost done :)

Är snart klar med frågorna :)wiii ... men det är långt ifrån allt man ska göra ! Ska ha ett personligt möte med där dom frågar en massa IRL !!! Hoppas man får ut orden ur munnen då för man ska svara på engelska ! Livrädd!! Men de är inte förns senare så man får kanske öva med uttalet lite. Kan andra så kan jag ?

Pizza

Har precis gjort en lchf pizza :) hoppas den är god !! Kanske inte lika god som vanlig men bara den inte smakar sko sula haha. Nu blir det film och pizza, sen ska jag svara på en massa frågor om au pair :) är halvvägs med frågorna nu :) hoppas man kan åka i september :)


Pvp

Just nu .... Pvp live :)


Done!

Så, nu har man anmält sig som au pair :)
Om allt går som det ska så åker man i September :)
Hoppas bara att man kommer trivas där borta och inte längta hem för mycket! Hehe :)

RSS 2.0