wohoo

Hellu
Igår åkte jag, mamma och robin in till stan för att jag skulle köpa ny DATOR!! Jag kan säga att jag behövde verkligen en ny dator !!! Nu har jag lite regler som gäller: Inte äta vid datorn, inte dricka vid datorn eller ha vätska nära datorn haha. råkade ju spilla mjölk på den andra Ooops !?
Ne nu ska jag glo lite på BB se vad man har missat, sen blir det kanske lite The sims3 hihi
En silvrig dator blev det :)

Fredag

Min kväll ser ganska mörk ut :( ska snart sova! Har jobb imorgon 6-14:30 uch, känner inte för de men man måste :) Känns jobbigare att jobba när man har vatt ledig så länge nu! Men man ska inte klaga, vissa har inget jobb alls.

Nu är man ny duschad och tänkte kolla lite på Big Brother Live innan man ska sova. Kolla lite på HUNKEN !!! Grrrr va snygg han är ! haha

ha de!



Hunken "Patrik" :) mmmmm me like


Amerikanska Pankakor

Hade köpt Amerikansk Pankaksmix :) Gräddade några igår mummss :) de va inte som svenska pankakor precis hehe. men de va ganska gott.

Idag fick jag ett städ ryck och städade köket hehe, Sen kom Johanna och Bella på en liten fika :) trevligt !
Nu ska jag fixa till någo att äta. Korv med bröd får de bli haha pallar inte så och laga värsta grejen idag.
O snart kommer kusinen hit :)

See yah


halloo

Uch va trött jag va imorse !! Allt blåsande gjorde så jag inte kunde såva så bra :/ men jaja fick gå upp kl 04:30 vid 6:30 kallade jobbet på en. Men tur att det inte va en lång dag iaf :)
Efter de skulle jag till läkaren, fick gå innom H&M och lämna tbx en klänning. Tyckte den satt fult på mig haha. Fick springa innom apoteket me för att hämta litta saker så nu är man nästan fattig! haha (snart löning).

Igår va jag och Emelie inne i stan och handlade :) hittade ett par byxor och två tröjor wiiii.

Nu blir det gårdagens Big Brother :) <3<3<3


slim ska de va :) haha




jobba som au pair ?

Funderar och funderar.. Skulle man våga och åka själv till USA och jobba där? Visst min Engelska är kanske inte den bästa men den blir ju bättre där nere.
Man är ju ändå iväg i kanske 12-13mån ifrån familj och vänner? Men det blir ju ett minne för livet ?! Jag skulle nog inte saknat Sverige iaf haha :)
Jag har lite tid att fundera på de för jag måste fixa ett körkort först haha!
Men men, man kanske hittar kärleken där borta vem vet ;P tssss

Ja så går mina tankar jusst nu iaf....

 // :)


Hej igen

Ja jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, har inte pallat de..
Inget nytt som har hänt, det är de vanliga.

Har köpt ett nytt skal till Iphonen :) Jätte fint. Rosa med lite bling bling hihi.

Nu ska jag till affären och handla lite och sen tänkte jag sticka till mammas jobb och baka till tanterna/gubbarna hehe, känner att jag behöver komma ut och röra på mig idag, man är ju ganska rastlös!

See yah



RSS 2.0