Blåbärspaj

Haloj.
Håller på att baka Beas blåbärspaj :) så svinigt god är den !! Mmmm den kommer sitta fint runt magen sen ;) haha


Grattis

Grattis gumman 1år närmare rullatorn ;) hihi


Jahaop

Hellu. Har Inte hänt så mycket idag, har städat och duschat sen ska jag till Emelie och hämta min cykel som jag lämnade kvar pga att jag inte vågade cykla förbi kyrkogården mitt i natten efter en spökfilm haha ;) så lättskrämd man är!


Kalas

Ska snart iväg på kalas hemma hos Emelie :) Hon fyller år på tisdag !! :) Ska fixa till mig och sen sticker jag.
Det blir dock inga kakor för min del, man har redan slarvat igår så nu är det hårda bud som gäller om man ska gå ner dom där jävla kilona :P
Ha de!

vaa?

Va? vadå, jag tycker inte om NIVEA? :P haha.. ne men älskar deras produkter! Även om man har känslig hud som jag så kan man använda alla deras krämer :)
Sen luktar dom så himla gott!
image description

Rast

Sitter på rast på jobbet men kaffe och en Naturdiet shake som mellanmål :)


Hmm

När man väl får äta mycket så äter man som en gris, och nu när man inte får äta så mycket så äter man inte så mycket som man får! Haha hmm konstigt?!
Ska iaf snart sova jobbar imorgon oxå och sen är man ledig hela helgen :) Natti Natti


Seg

Hellu. Uch känner mig seg idag. Sov inte så jäkla bra inatt.
Jobbat till 11;30 sen gick jag till sjukhuset för att ta ett blodprov. Nu sitter jag på bussen och tvingas lyssna på några fjortis killar som fular sig!! Palla?!
Blir kanske zumba senare idag.


Godnatt

Innan läggdags blir det lite vuxen välling. Det är faktiskt gott! Och endast 160kcal :) men har typ 350kcal som blir över för denna dagen. Hehe bara man inte äter under 1200kcal om dagen! Hihi


Big Brother 2012

Så nu var det fixat ! Jag har nu ansökt till Big Brother 2012 :) Mohaha
Så nu får man hålla tummisarna :) wiiii

Zumba

Alla säger att det är jätte roligt med Zumba, så man får väll prova på :) läste att man kan förbränna 1000 kalorier i timmen :) Om man gör 30min varje dag så blir det en hel del :) hmm får se hur det blir. Brukar alltid vara så att man tänker mer än vad det blir av haha. Nu ska jag städa lite och sen får man se om man vågar prova på Zumba :) Kanske ta en Före bild med så man kan se resultatet!


Nya tag på riktigt!

Nej nu ska jag ta tag i vikten igen. Men nu ska jag prova och räkna kalorier istället för points. Finns ju ett toppen program i Iphone ju :)
Sen ska man försöka träna lite med, inte så lätt nu när man alltid är förkyld!
Men får se om jag klarar det :) ska iaf ner 7-9 kg!


American pancakes

Lyckas bränna 2 av 4 ! Grattis ! Har inte lärt känna den nya spisen än.


Pizzaaaaa

Ligger nu i sängen och snackar med Emelie, hemma hos henne då :p
Efter kalaset blev det handla på Ica sen handla pizza på RIO "den nya pizzerian" helt ok pizza och trevligt bemötande, visst kan va för man är blond och blåögd :p haha sen får vi se vad resten av kvällen blir av :)


Kalas

Sitter och väntar på familjen Gunes. Vi ska till syrran min och gratta henne :) hoppas det blir gofika annars går jag haha ;) btw min LV väska från Turkiet :) har 3till jag kan visa en annan gång :)


Nu är det slut snusat!

Nej nu har jag bestämt mig för att jag SKA sluta snusa o röka.. nu får man tänka på hälsan haha ! Bara onödiga pengar på skit igentligen! Jag handlar snus för kanske 750kr i månaden och det är 9000kr om året! Det kunde man rest för eller gort något annat för.. hmm Nej jag har sagt det innan.. okej ett par gånger :P men jag ska sluta nu :P

Grattis på födelsedagen syrran <3 <3 <3


Några låtar som är kanon :)


RSS 2.0